iPod touch restarts my windows explorer

Discussion in 'iPod touch' started by jabb, Mar 15, 2009.

  1. jabb

    jabb New Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Hi... I've jailbroken 2G iPod touch.. This has happened even before I jailbreak it.. so here goes anyway: It restarts my windows taskbar(meaning my windows explorer process) when I insert it to my computer and upon removal as well :/ . Same thing with both itunes 8.0 and with the latest 8.1 :/ . After itunes is opened, it asks me if I want to send some diagnostic information to apple, which i respectfully decline

    Please Register or Log in to view images

    . Please tell me what Should be done.

    thanks
    P.S: in regards to windows service(my OS is XP prof with sp2) image and fax acquisition, it happens whether the service is active or is disabled. I frankly can't tolerate this restarting of windows taskbar everytime i dock my ipod touch

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  2. MANOWAR©

    MANOWAR© Member

    Joined:
    Aug 10, 2008
    Messages:
    235
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Does it do it if iTunes is running?
  3. jabb

    jabb New Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    itunes is disabled from starting...
  4. G8D

    G8D New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Have it open and then plug in your iPod.
  5. jabb

    jabb New Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    OK.. it didnt restart the process when itunes is opened...
  6. G8D

    G8D New Member

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    1,014
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yay!!
    That is infact what the first guy said.. Just so you know.
  7. jabb

    jabb New Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    yay no more restarting

    Please Register or Log in to view images

    but now it doesnt open up itunes when i plug in! anyway doesnt matter

Share This Page