Ipod Touch Language Change DONT WORK!

Discussion in 'iPod touch' started by shannon12, Feb 2, 2010.

  1. shannon12

    shannon12 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hi dear Communityfans,

    yesterday I found an nice App.
    I want to play that game. But without changing my language to english it won´t work. I have looked in the general options.
    Everybody who I see with an Ipod Touch have this "Button":

    Settings >>> General >>> International >>> Language.

    If I look in my Ipod Touch "2g". I won´t find this button.
    So how can I change my language if i dont got this option?
    And why I dont got this option?
    I didn´t do anything to my Ipod Touch but it isn´t there.
    What should I do?
    Please Help!
  2. GeorgeJQ

    GeorgeJQ Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    hmm it seems your right.. i just noticed i dont have it either.

    ill try looking for it and get back to you lol

    edit: wow this is pretty weird.. never noticed before
    wont let me change my keyboards either
  3. shannon12

    shannon12 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Weird huh^^

    Yes it is weird.
    The funny thing about it is that everybody else got it.
    All my friends got the same Ipod then me.
    They all got the International Button where they can change the language.
    But I need this Button really^^.
    I only can play this game with out problems if I set my language to english.
  4. xFKSxSquirrel

    xFKSxSquirrel Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    What firmware are you on
  5. shannon12

    shannon12 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Firmware

    3.0 or 3.1 i think
  6. GeorgeJQ

    GeorgeJQ Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    405
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    is your ipod jailbroken? im pretty sure one of the reasons is the jailbreak... well, i updated to 3.1.3 and jailbroke again and my language settings are back, so mabye you should just restore?
  7. shannon12

    shannon12 New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Restore

    How can I restore my IPod?
    I really don't want to loose anything from it.
    If I update my Ipod to newest update, how can I Jailbreak it again?
    Last time my friend did it for me.

Share This Page