iPod Touch dood

Discussion in 'iPod touch' started by appelmoes, May 1, 2009.

  1. appelmoes

    appelmoes New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Heu,
    Tijdje geleden heb ik mijn iPod gejailbreaked en allemaal leuke programma's enzo erop gezet, heb ik gisteren LogoMe gedownload via Cydia, en heb ik in dat programma per ongeluk op "Flash" gedrukt.. Ik wist totaal niet wat het was dus het ging helemaal perongeluk. Daarna heb ik nog even op safari gezeten en toen uitgedaan.. Vanmorgen wil ik hem aandoen maar hij werkt helemaal niet meer! Als ik hem op de computer aansluit geeft hij aan dat er een onbekend usb apparaat is aangesloten..

    Dus
    Via cydia, logome gedownload en op flash gedrukt, nu krijg ik hem niet meer aan na het uitdoen, computer ziet hem als onbekend usb apparaat!

    Wat ik nu heb gedaan, ik heb op computer aangesloten, eerst herkende hij hem niet maar heb ik itunes en dat DFU gedoe gedaan met powerbotton enzo, toen herkende hij hem wel maar hij gaf aan

    "itunes heeft een ipod aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze ipod herstellen voordat u deze kunt gebruiken met itunes'

    ik dus op herstellen drukken

    "er is momenteel geen software voor deze ipod beschikbaar, controleer of u de meest recente versie van itunes heeft en probeer het opnieuw"

    even voor de duidelijkheid, ik ben nu bij mijn opa en oma en heb net itunes geinstalleerd op hun computer via de apple site, en als ik in itunes op 'help' klik en klik op 'zoeken naar updates' geeft hij aan dat hij de huidige versie heeft (8.1.1)

    Aaarrhh wat moet ik doen! Kan ik mijn iPod nooit meer aandoen?
    Please reageer eens mensen!
  2. ~raF

    ~raF Member

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    236
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    So what you actually did was:::

    U Used logome on your iPod Touch 2G 2.2.1 Jailbroken, i guess, because it doesn't work on 2G yet [logome].
    So what you do now is :
    download the 2.2.1 firmware again. You go into DFU mode, you SHIFT+CLICK Restore
    a little window will popup. Select te firmware and the restore will begin!


    I typed this in english so other ppl will understand.
    I am belgian (too).
  3. appelmoes

    appelmoes New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Thanks, where can I find that firmware?
  4. iMario

    iMario Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    153
    Device:
    iPhone 5S
    Kun je wel vinden op Google.
  5. ipodtoucherd

    ipodtoucherd New Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Logome werkt perfecto voor mij. Ik heb een Ipod Touch 1G
  6. appelmoes

    appelmoes New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Okee, en toen ik mijn iPod jailbreakte kon ik al een plaatje kiezen en toen had ik een plaatje gekozen dat ik in paint als png had opgeslagen alleen toen het af was was er alleen een zwart scherm te zien bij het aandoen..

    Hoe moet ik wel een goed plaatje maken>?
    ------------------double post merged------------------
    Ja.. Ik heb een 2g

    Please Register or Log in to view images

  7. ipodtoucherd

    ipodtoucherd New Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    een goed plaatje moet de grote hebben van het ipod scherm, en niet groter. ook moet het 1 transparante pixel hebben.
    The firmware moet je even op google zoeken en dan shift-restoren in Itunes.
  8. Conya

    Conya Member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    580
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    ...Isn't this an english only forum? (apart from the obvious international section)
  9. appelmoes

    appelmoes New Member

    Joined:
    May 1, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Oke, de grote van een ipod touch scherm!? Tja op paint ligt dat aan je beeldscherm natuurlijk! En hoe maak je een transparante pixel!?

    Kan iemand een veilige link posten van die firmware (2.1.1 toch?)
    ------------------double post merged------------------
    I'm sorry, if I fixed this problem I wil post in english, but I'm bad in speaking english
  10. iMario

    iMario Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    153
    Device:
    iPhone 5S
    Ik dacht dat dit een Nederlands forum was.

Share This Page