iPod Touch 3G - Same Jailbreak Statue as 2G

Discussion in 'iPod touch' started by Mr.This, Oct 13, 2009.

  1. Mr.This

    Mr.This New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Hello. My friend has a 8GB iPod Touch that he has recently bought. (1 week ago)

    Currently, it is in my possessions to jailbreak it for him. However, I am not sure if the jailbreak is going to be tethered.

    He has the iPod Touch 8GB. And it is on 3.1.2.

    It came with 3.1, and I was wondering, is the jailbreak tethered using Blackra1n? Does blackra1n work for the iPod Touch 3G that was not previously "pwned"?
  2. iBoredToDeath

    iBoredToDeath New Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Blackra1n has a tethered jailbreak for 3G models. If you look at the model number (Settings -> General -> About), does it begin with MC or MB? If it begins with MC, it will NOT work!
  3. beats1234

    beats1234 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    edit: you beat beats to it
  4. iPhondTouch3G

    iPhondTouch3G Banned

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Uhhh..... Mine is MC, and blackra1n worked perfectly.
  5. Strakele

    Strakele New Member

    Joined:
    Aug 6, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    The MC/MB thing only apples for the 8 gig model.
  6. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    he means applies.

    Please Register or Log in to view images

  7. Mr.This

    Mr.This New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If I jailbreak it, is it tethered? In both cases.
    ------------------double post merged------------------
    I jailbroke it, but after the spinning wheel part with geohot, the screen turned blank. I replug my iPod in and it said my iPod is in recovery mode. Its been at that stage for 30 minutes now.
    ------------------double post merged------------------
    Oh crap, it starts with MC.

    Thanks for your help, I guess.
  8. iBoredToDeath

    iBoredToDeath New Member

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Yeah but he said 3G 8GB.
  9. macdude2

    macdude2 Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Messages:
    298
    Likes Received:
    2
    He does have an 8gb itouch. I have a 2nd g one, will it work untethered with that?
  10. Mr.This

    Mr.This New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch

Share This Page