iOS 4.1 iPod Touch 3g MC 4.1 SHSH Blobs

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by raspia, Sep 17, 2010.

  1. raspia

    raspia New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Hello everyone...
    Just registered in this web, it´s solved me a lot of doubts. Thanks in advance

    First of all sorry about my English, I´m Spanish, lol, but I´m improving It. I know there is a Spanish section but I prefer here.

    Well, I actually have an iPod Touch 3G 32GB MC 4.1 fw model, updated from jailbroked 3.1.2 by my sister by mistake (damn), and my question is:

    Can I downgrade to 4.0 or any other fw with no idea if I saved my SHSH Blobs? I can´t remember if I hit the button "Make my life easier, etc, etc." in Cydia (I´m a newbie).

    In other words: Is there any way to know if I have my SHSH blobs stored in Cydia?

    Thanks for the help guys.
    Regards
  2. b-mac 39

    b-mac 39 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    5,809
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 4S (White)
  3. raspia

    raspia New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    No luck... Tiny Umbrella doesn´t show any SHSH nor from Apple neither Cydia, so I guess I can´t downgrade, can I?.

    Awaiting for next JB (Shatter, GreenPois0n, etc)
    Thanks indeed for a quick answers.
  4. iDestiny

    iDestiny Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    1,302
    Likes Received:
    44
    Device:
    5G iPod touch
    Tiny Umbrella will only display .shsh if they are located in the cache

    BUT YOU HAVE YOUR .SHSH on file with Cydia so simply repoint the hosts and restore, rejailbreak.
  5. raspia

    raspia New Member

    Joined:
    Sep 14, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Humm, sorry about my ignorance but I don´t remember if I hit "Make my life easier" (I believe I didn´t do), so the .SHSH will not be in Cydia
    And you say "repoint the hosts"... you mean I have to edit my Hosts File? What would be the ip´s to add?

    Thanks for being patient.
  6. Bl1tzkrieg

    Bl1tzkrieg Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,878
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    There is a guide on this site on how to do all of this stuff. Just give a minute and I'll post a link!

    Here ya go!

Share This Page