iPod touch 3.1.2 help

Discussion in 'iPod touch' started by Karmah, Jun 11, 2010.

  1. Karmah

    Karmah New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    So my iPod touch 2g 3.1.2 was jailbroken. And i was gonna remove every app on it and make it like it was brand new how theres no apps or anything. And now its just sitting on the apple logo no loading at all.

    What shall i do?

    http://www.youtube.com/watch?v=xSBF7-Qlrfo
    ------------------double post merged------------------
    I have it in DFU mode now.
    And i don't want the 3.1.3 update i have a 3.1.2 Firmware but how do i put it on?

    CTRL failed. Shift failed. ALT failed.
    I hold it and click restore and it brings me to restore and update yea i click that.
    HTe iPod software update server or whatever error.


    k im going to 3.1.3 whatever. Close this
  2. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Have you tried putting it into DFU Mode?
  3. Karmah

    Karmah New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    it is currently
  4. Bubalooshi

    Bubalooshi Active Member

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    2,432
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    Hold Alt and press Restore in iTunes.

    Then choose the firmware file.
  5. Karmah

    Karmah New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0


    restore and update nothing showed to chose a file.
  6. redXIII

    redXIII New Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    i used spirit and it showed the same conduct as yours all i did was force power off and pressed power button and it never turned on again...but it had waranty at walmart

    and an apple fat geek asked me have you hacked it?
    i answered whats that? lol
    ------------------double post merged------------------
    2ble post

    if you are on windows press ctrl+click restore
  7. Karmah

    Karmah New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    CTRL+click restore err try again then.

Share This Page