Ipod Touch 2gen 8GB+Blackra1n

Discussion in 'iPod touch Firmware 3.0 Jailbreak' started by xanmato, Nov 3, 2009.

  1. xanmato

    xanmato New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    So I've jailbroken my Ipod touch at least I think I have I have cydia and the other 2 that come with blackra1n on my touch,but something has been happeneing to my ipod touch ever since i jailbroke it (I actually bought the touch brand new yesterday) and when I turn it completly off and I turn it back on it request I plug it into my computer and turn itunes on, when I do it says my ipod touch is in recovery mode, I can bypass this by using blackra1n again, but this could be troublesome if i'm on the go and by accident I turn my ipod off and theres no one around w/ blackra1n on there computer. How can I get my ipod touch from asking me to plug it in to my computer when I start it up. My ipod was jailbroken at firmware 3.1.2 btw
  2. Soutar_3DG

    Soutar_3DG Member

    Joined:
    Mar 29, 2009
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    thats a tethered jailbreak meaning your ipod is a 3G not a 2G unless it is a 2G then somethings gone wrong somewhere
  3. xanmato

    xanmato New Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    thethered? Yea it is a 3g but arent the 8gb 3g just 2g's being labeled as 3g?
  4. ChrisL

    ChrisL Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    8,704
    Likes Received:
    159
    Sort of, but Apple changed the bootrom, so the best jailbreak out right now is a tethered one

    Please Register or Log in to view images




    PS: 1000 Posts!!

    Please Register or Log in to view images

  5. rockinrors

    rockinrors New Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I am having this exact same problem!
    It is really frustrating.

    Please Register or Log in to view images


    Is there anyway to fix it?
  6. CocaCola

    CocaCola New Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    783
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Yup.
    3G have some new tech in them. No worries, our hommies that dropped out of MIT got your back.

    Chronic Dev team is working on an untethered jailbreak, it's not ready yet.
    http://chronic-dev.org/blog/


    And, here's an explanation of why this is happening.
    On the iPhone: blackra1n

Share This Page