iPod Touch 2G blackra1n Boot

Discussion in 'iPod touch' started by qwerty58, Dec 17, 2009.

  1. qwerty58

    qwerty58 New Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Do I have to connect my iTouch to my computer every time I want to reboot and do I have to run a program? I'm running firware 3.1.2 jailbroken with blackra1n. Thank you for your help.
  2. SmexyPenguin18

    SmexyPenguin18 Active Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    1,749
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Only if it's a 3g.
  3. moshonas

    moshonas Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 5 (White)
    try and see
  4. harjaz

    harjaz New Member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    its untethered for a 2G touch under 3.1.2 I've done plenty of reboots without my computer.
  5. GeorgeMichael

    GeorgeMichael New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    If You Weren't A Part Of It; At Least You Got To Witness.

Share This Page