iPod problem

Discussion in 'iPod classic, nano, etc.' started by kennybwalk, Aug 3, 2008.

  1. kennybwalk

    kennybwalk New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I tried to restore my ipod but it wont. It keep saying their is a file missing so i cant do it. I need some help.........
  2. sucram6791

    sucram6791 New Member

    Joined:
    Feb 27, 2008
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    4
    what model?
  3. tiger1dd

    tiger1dd New Member

    Joined:
    May 7, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Um... Ok.... What firmware are you trying to restore to?
  4. kennybwalk

    kennybwalk New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    30GB and 1.3 firmware. And its saying it cant be synced cause its missing a file. And now it saying it tried coping the disk and it cant be read from or written to.
    ------------------double post merged------------------
    And it got some songs on it from my library but not all of them.
  5. tinyman392

    tinyman392 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    16,015
    Likes Received:
    1,380
    Device:
    iPhone 6
    Some USB ports don't work properly when syncing any iPod. I know I have a computer that has on of these. Try using a different computer. It might help.
  6. kennybwalk

    kennybwalk New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    i've tried and it said the same thing.
  7. ‹React™›

    ‹React™› New Member

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    97
    Likes Received:
    0
    He said there was a file missing.

    Try downloading another copy of your firmware 1.3
    There should be other mirrors on the internet, Or another member might be willing to give you one.
  8. kennybwalk

    kennybwalk New Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Ok i will but do you know from whom or what site or something that i can get it from. Or should i post a tread asking for 1.3 firmware?

Share This Page