iPod on the top left can it be changed??

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by iTouch532, Jan 13, 2008.

  1. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    I just want to know if I can use Customize, to change the "iPod" name on my Touch, if not is there another way?? I've used customize I was told that the "no service" when I change it with Springboard it would change the iPod on the top left but it doesn't is there any way??? thanks!!
  2. PhoisGOOD

    PhoisGOOD New Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    263
    Likes Received:
    0
    if u have all sources , go to all aps and look for something like all prefs and stuff or its like in tools or productivity , down there , it should say in the description IPOD ONLY extended prefs yadda yada
  3. Codizzle69

    Codizzle69 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    if u install MakeItMine.app u can change it
  4. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Unread Today, 01:38 AM
    Codizzle69's Avatar
    Codizzle69 Codizzle69 is online now
    Senior Member

    Join Date: Dec 2007
    Posts: 331
    Default
    if u install MakeItMine.app u can change it


    thanks!!! I'll post back, when i do it!
  5. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    I saw your ipod, and you changed the ipod and the battery, you can do that with make it mine app???
  6. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    sorry PhoisGOOD this question was for you

    I saw your ipod, and you changed the ipod and the battery, you can do that with make it mine app???
  7. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    Another question, how can you take Screenshots, of the ipod just like, you took yours?? is it with winscp405???
  8. Codizzle69

    Codizzle69 New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    382
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    are u talking to me or the other guy? lol ur confusing me
  9. iTouch532

    iTouch532 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 10, 2007
    Messages:
    2,710
    Likes Received:
    30
    Device:
    iPod touch
    To you, how do you take Screen Shots of your iPod?
  10. jlb8soccer

    jlb8soccer Member

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    423
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone
    Learn to look in the installer or search. You can screenshot using the ScreenShot.app.

Share This Page