iPod not booting properly... :(

Discussion in 'iPod touch' started by iMaze, Jan 8, 2008.

  1. iMaze

    iMaze New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Ok, I put this command in the terminal (Term-vt100) to look at verbose mode when it boots "nvram boot-args="-v"

    Now whenever my iPod restarts all that text scrolls, and I really don't like it :/
    Does anyone know how to fix this?
  2. iMaze

    iMaze New Member

    Joined:
    Dec 31, 2007
    Messages:
    135
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Nevermind, I just had to change the command to "nvram boot-args="""
  3. Strehli

    Strehli New Member

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Help, ,,Safari is not able to find the server''!!

    hey guys,
    i bought my iPod 2 weeks ago!my problem is that i'm not able to open a page in safari!
    i have a connection to my router and the server, but the iPod does not open any page.
    ,,Safari is not able to find the server''!!
    does anyoe know what is wrong and can help me?
    as soon as possible!

    thx

    strehli
  4. shanshor

    shanshor New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad
    Yeah I'm having the same problem. But I have jailbroken mine. Also, I find that it fixes itself after I go to settings and repuck my server, then reboot your touch. Typing from touch. Lol I just fixed mine

Share This Page