iPhonr 4 1.59 Baseband

Discussion in 'iPhone' started by Covenant550, Oct 17, 2010.

  1. Covenant550

    Covenant550 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    767
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Hey guys. I have an iPhone 4 on 4.0 with 1.59.00 Baseband. Is there a way to upgrade to 4.1 AND unlock without needing a sim? Some say you use tiny umbrella? If so, can someone explain how because I've never had any luck with tiny umbrella.
  2. Jordy CDS

    Jordy CDS Banned

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah, I think TinyUmbrella, I just don't know how to use it, lol.
  3. ripply

    ripply Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    If by that you mean hacktivate use limera1n. If you mean keep that same baseband use TinyUmbrella
  4. Jordy CDS

    Jordy CDS Banned

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    Yeah what he said.
  5. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    Download and open TinyUnbrella, save SHSH blobs, start TSS server, open iTunes, click restore.

    My friend with an iPhone 4 did it twice as I watched.
  6. Covenant550

    Covenant550 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    767
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    yea I want it hactivated
  7. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    limera1n would do it.
  8. Covenant550

    Covenant550 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    767
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    how so? save shsh blobs, start tss server, shift+restore, after the error then just run limerain?
  9. ripply

    ripply Active Member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    1,159
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    What error? I'm assuming thephone going in recovery mode? If so just use RecBoot to kick out of it. It should bring you to the slide for emergency. When it does run limera1n
  10. Covenant550

    Covenant550 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    767
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    yea i got it to work. I was referring to the 1004 error. I clicked Kick out of recovery. then it was stuck on insert sim screen but I ran greenp0ison and it hacktivated it

Share This Page