Iphone problem!! Please help!!!

Discussion in 'iPhone' started by iphone2424, May 13, 2009.

  1. iphone2424

    iphone2424 New Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Hello everyone, I have been searching for this problem but I can't seem to find the solution so I was woundering if any of you people out there can??

    If I try to raise the volume on my from from the side button, it goes to a call screen that says, to: and a keypad at the bottom. My phone never use to do that still my friend applied a new theme to my phone, it is very annoying!
    Please help me!
  2. RoYaLx

    RoYaLx Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    939
    Likes Received:
    22
    Device:
    HTC One
    Remove the theme? If not, you can restore...?
  3. iphone2424

    iphone2424 New Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    I can't figure out how to remove the theme lol! And, if I restore I'll loose my games and apps, (its jailbroken) I had downloaded because also when I plug my iphone in, what i have on my iphone does not transfer to itunes any more either, it use to! siiiggghhhh
  4. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    go into winterboard and uncheck the theme
  5. iphone2424

    iphone2424 New Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    well I went to winterboard there was only one checkmark and I unchecked it, and still the same thing...could it be anything to do with this bosspref I have on here?
    ------------------double post merged------------------
    anyone out there have any solutions?? please?
  6. Ari.

    Ari. Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    3,347
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPad
    post a screenshot?
  7. iphone2424

    iphone2424 New Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    can you do that with the phone? cuz i dont have a camera to take a picture of the phone and post it. Siiigghhh im never gonna figure out how to fix it =[
  8. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    press both the home and power button at the same time for a screen shot. dont hold it down just press it quickly. when the screen flashes you know you took it. it will be in your photo app.plug your iphone to your computer and open the iphone and you will see your pix. copy the screenie to your desktop and put it on tinypic or photobucket. then post the pic here.
  9. cameleon1267

    cameleon1267 Member

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    494
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    hold the power button and press the home button to take a screenshot. the image will be in your photo app.

    if you could post a list of the apps you have, maybe we can find the culprit for the mess on your phone.

    edit: grilled by skyline
  10. iphone2424

    iphone2424 New Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    ok i shall get back to you guys! ty ty =]
    ------------------double post merged------------------

    Please Register or Log in to view images



    as of apps i have: installer, intallous, cydia, ssh, winterboard, fcsb toggle, i blank, boss prefs, irealsms, catagories.. =/

Share This Page