Iphone camera porblem!

Discussion in 'iPod touch' started by lilbrzboi, Jun 22, 2008.

  1. lilbrzboi

    lilbrzboi New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    1
    hey guys everytime i take a picture on my phone then i go into camera roll its not in there?

    anything i can do?
  2. thechungster

    thechungster Super Moderator Emeritus

    Joined:
    Dec 8, 2007
    Messages:
    6,886
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    thats odd. we might not know by the way as we are a iPod touch forum. id advise you to visit the iPhone fanatics site, look at the top right of the page. they might be able to help you
  3. lilbrzboi

    lilbrzboi New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    1
  4. ZhiZhi778

    ZhiZhi778 Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    936
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    hm.. if ur on jailbroken iphone then ssh into it and give this directory the 777 rights

    Please Register or Log in to view images


    /var/root/Media/DCIM/100APPLE/

    use command chmod 777 /var/root/Media/DCIM/100APPLE/

    after that it should work

    Please Register or Log in to view images

  5. lilbrzboi

    lilbrzboi New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    1
    i changed 100apple to 777 and then tried didnt work

    btw its var mobile media
  6. ZhiZhi778

    ZhiZhi778 Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    936
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    hm...did the cam ever worked since you've got the phone?
    if yes then it's a software problem

    Please Register or Log in to view images

  7. lilbrzboi

    lilbrzboi New Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    462
    Likes Received:
    1
    is there an alteritive app to take pics?
    other than camera pro tht is free
  8. P0150N0U5 F15)-(

    P0150N0U5 F15)-( Banned

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    852
    Likes Received:
    7
    No, are you on a Mac, if so, search for where the images are going, with Cyberduck, then you could set up a sym link

Share This Page