iPhone 4 iPhone 4 owners with Full Signal and on Official carrier! help plz

Discussion in 'iPhone' started by 42395_skyline, Oct 28, 2010.

  1. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    If you have an iPhone 4 on official carrier, with full signal, then please send me some screen shots.

    I need screenie of:

    SpringBoard while on WiFi
    SpringBoard while on Edge
    SpringBoard while on 3G
    Settings while on WiFi
    Settings while on Edge
    Settings while on 3G

    Please make sure all of them are with FULL SIGNAL. I MUST have full signal.

    Thanks.

    This is to help me make an iPod to iPhone theme, if you want credit for supplying the images, I will give it to you happily

    Please Register or Log in to view images

    No worries.
  2. i.think.different

    i.think.different Banned

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    943
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    What if I'm on a Microcell?
  3. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    I dont really understand what that is?

    I just need the Signal Bars, 3G(the reason why I said official and not tmobile), and edge from the springboard and settings.
  4. Unregistered

    Unregistered Guest

  5. xX-SicKsKiLZz-Xx

    xX-SicKsKiLZz-Xx Active Member

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    2,871
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 4S (White)
  6. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    Haha thanks

    Please Register or Log in to view images

    You have helped me a lot. Photoshop time!

    Please Register or Log in to view images

  7. NoogleNoggler

    NoogleNoggler Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    101
    Device:
    Samsung Galaxy S3
    Lol, it's my glitching skill.
    EDGE gives me full signal so I can switch between them quickly lol.
  8. NoogleNoggler

    NoogleNoggler Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    2,089
    Likes Received:
    101
    Device:
    Samsung Galaxy S3
    No problem. (y)
    Anything for a fellow multi touch fan in need. xD

Share This Page