iPhone 4 has 512MB RAM

Discussion in 'Front page news archive' started by News Bot, Jun 17, 2010.

  1. News Bot

    News Bot iFans.com News

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    7,367
    Likes Received:
    285
  2. ipodtouchpwns

    ipodtouchpwns New Member

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    444
    Likes Received:
    0
    Awesomeness!!

    Here's hoping the 4th iPod touch has 512 as well.
  3. Theodosius

    Theodosius Active Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    3,071
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPad 3
  4. Meetloaf13

    Meetloaf13 New Member

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Man, wish I could afford one.

    I'm a RAM-whore, I loves me some RAM!
  5. Mircix

    Mircix Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    895
    Likes Received:
    26
    Device:
    iPhone 4S (White)
    HAAAA!! I knew it !

    Please Register or Log in to view images

    I'm so happy with this news
  6. bgizzle

    bgizzle Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    543
    Device:
    iPhone 6
    I usually don't have this reaction, but this is could easily be portrayed as a slap in the face to iPad buyers. I don't care that much even though I have an iPad, but it makes you wonder what they were thinking.
  7. CarlosTheJackl

    CarlosTheJackl Member

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    497
    Likes Received:
    14
    according to someone on the macrumors forums, it was leaked at WWDC....
    then why did it take so long to see the day of light I wonder

    Please Register or Log in to view images

  8. Gangsta692

    Gangsta692 New Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    348
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    That's cool. I want the new iPhone bad.
  9. Naveen121

    Naveen121 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    2,085
    Likes Received:
    65
    Device:
    2G iPod touch
    Haha, yeah. Same here.
  10. _JKK_

    _JKK_ Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    Messages:
    9,514
    Likes Received:
    1,366
    Device:
    iPhone 5S
    Perhaps (and I'm just talking out the side of my mouth; I have no idea the supply for these chips) they thought that they might have a shortage of RAM if they shipped two high-profile, high-demand devices with the same amount. So they short-changed the iPad a bit.

    Just a thought... It's usually the SSDs that end up being in a shortage.

Share This Page