iPhone 3G iPhone 3G no service Jailbroken 3.1.2

Discussion in 'iPhone' started by punjabiguy, Dec 30, 2009.

  1. punjabiguy

    punjabiguy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Hi i need help please this has been killing me i have a iphone 3G 8gb jailbroken firmware 3.1.2 and it keeps saying no serivce and new voicemail i had 3.0 before and it still wouldnt work i restored and i dont know what to do now please someone help the iphone works but when i put sim in it says searching then new voicemail and no service or network lost
  2. kingkong92

    kingkong92 Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    so you have your iphone jailbroken right now? well first of all did you unlock your iphone using blackra1n? if you did, just reboot your iphone
    and after the reboot, wait for your service to be search, probably around 2 mins and then you should be fine after
  3. punjabiguy

    punjabiguy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yeah i unlocked it um il try it again
  4. kingkong92

    kingkong92 Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    if it doesnt work, pm and we can talk over the phone, ill help you out if you dont mind, just here to help
  5. punjabiguy

    punjabiguy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    i rebotted it and it said searching for like 2 seconds and then automattically no service
  6. kingkong92

    kingkong92 Member

    Joined:
    Mar 11, 2009
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    try taking out your sim card and reinsert back in
  7. punjabiguy

    punjabiguy New Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    w8 ur thing worked it says tmobile now but i cant call anyone
    ------------------double post merged------------------
    do you have ventrilo?

Share This Page