Internet problem :@

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by Jammy, Jul 27, 2008.

  1. Jammy

    Jammy New Member

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Hello.

    Today i finaly jailbroke my ipod 2.0, im having a big problem with it..... i cannot use the internet... it connects then 2 seconds later it dissconnects.
    i get the tick by my wireless name... then by 'choose a network' theres the loading ring then 2 seconds later the tick has gone and i cannot connect.
    This happend when i jailbroke 1.1.4. It's really annoying, last time this happend the pod was away at apple for 3 weeks.....

    Has anyone else had this?

    is there a fix to what i can do? or is the net just screwd.

    Thanks

    Jammy
  2. Totally 1337

    Totally 1337 Active Member

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3,966
    Likes Received:
    17
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    Yeah the internet all over the world is down right now. It pretty bad....

    Please Register or Log in to view images

  3. Manic Nimrod

    Manic Nimrod Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    8,769
    Likes Received:
    149
    Then how are we posting?
  4. Wicked One 612

    Wicked One 612 New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    555
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    I think he was kidding.
  5. Manic Nimrod

    Manic Nimrod Well-Known Member

    Joined:
    Nov 26, 2007
    Messages:
    8,769
    Likes Received:
    149
    Facepalm. Well duh.
  6. jack.misner@virgin.net

    jack.misner@virgin.net New Member

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    ok my internet did this today as well. but i just made my ipod forget the network. then i restarted it. then i reconnected and it worked. oh and jammy, check the thread where you said your ssh wouldnt work. i thought of something else.
  7. Ruud91

    Ruud91 Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    509
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    my problem is the same, still not fixed I gonna call apple tomorrow

Share This Page