Interesting, No Top Bar

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by Nickll9009, Apr 8, 2008.

  1. Nickll9009

    Nickll9009 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPod touch
    Ok so I had to reinstall 2.0 and when I did I got 2.0, but with no top bar. So I restored again, but it still wasnt there. Is this normal for 2.0, or is it just my iPod? In the third picture you can see the top bar loads when I open Safari and tilt the iPod to landscape mode though. But when I load an app, say Mail that doesnt go into landscape, the area where the top bar is, turns gray. Any ideas?

    Attached Files:

  2. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Umm... The full screen mode detailed in many of the 2.0 feature lists.

    EDIT: Oh... In the springboard too. Hmm...
  3. Nickll9009

    Nickll9009 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPod touch
    Well.. Umm... I am not in full screen mode...

    Oh well lol
  4. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    Don't worry. I had that yesterday lol

    I had to power off and power on several times to get it back.

    But that just happened once. Its fine now.

    Still on 2.0

    Please Register or Log in to view images

  5. DJ Xander

    DJ Xander New Member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    Messages:
    832
    Likes Received:
    8
    When you restore do you restore from a backup? Try setting it up as a new iPod and see what happens. For some strange reason changes to the status bar may be backed up that are messing with it.
  6. Nickll9009

    Nickll9009 New Member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Messages:
    1,367
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPod touch
    When I restored last time I set it up as a new iPod

    Oh and I already tried rebooting several times (like 8)
  7. consume1

    consume1 New Member

    Joined:
    Dec 18, 2007
    Messages:
    1,050
    Likes Received:
    6
    Device:
    4G iPod touch
    Happened to me on 2.0. That is the main reason why you can't use it as a everyday mobile os. It just isn't stable enough. Besides, there should be a newer build of 2.0 in a few days.

Share This Page