installers new repo

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X Jailbreak' started by ipodtouchdude, Aug 23, 2008.

  1. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    how do i fix this
    Code:
    Pinging search server...
    <br />
    <b>Warning</b>:  fopen() expects at least 2 parameters, 1 given in <b>/home/admin/public_html/***************/regenerate.php</b> on line <b>84</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>:  fread(): supplied argument is not a valid stream resource in <b>/home/admin/public_html/***************/regenerate.php</b> on line <b>85</b><br />
    <br />
    <b>Warning</b>:  fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in <b>/home/admin/public_html/*****************/regenerate.php</b> on line <b>86</b><br />
  2. jfb392

    jfb392 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    2,512
    Likes Received:
    21
    Device:
    iPod touch
    Your repository URL defined in config.inc.php isn't valid.
  3. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    what do you mean? i have put the right one
  4. jfb392

    jfb392 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    2,512
    Likes Received:
    21
    Device:
    iPod touch
    Try replacing line 84 in regenerate.php with this:
    Code:
    $ping = fopen("http://search.i.ripdev.com/ping/?url=".urlencode(REPOSITORY_URL), "r");
    
    If you can't debug you probably shouldn't have a repository.
  5. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    now i get this
    Code:
    Pinging search server...
    <br />
    <b>Fatal error</b>:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>/home/admin/public_html/***************/regenerate.php</b> on line <b>85</b><br />
  6. jfb392

    jfb392 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    2,512
    Likes Received:
    21
    Device:
    iPod touch
    Well, your REPOSITORY_URL is most likely wrong; it needs to have a trailing slash.
  7. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    it dose
  8. jfb392

    jfb392 New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    2,512
    Likes Received:
    21
    Device:
    iPod touch
    I actually doubt that, considering your replies..
    I just passed my repository to the ping script and it returned fine within a second, so it's obviously a problem on your end.
    Try passing your repository to the ping script manually first, then running regenerate.php.
    To ping it manually, visit the following page:
    Code:
    http://search.i.ripdev.com/ping/?url="http://yourrepo.domain.com/"
    
  9. ipodtouchdude

    ipodtouchdude Member

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    279
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    what should happen to the page if it right?

Share This Page