Installer Wont Refresh..

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Installer.app' started by danoob2, Feb 22, 2008.

  1. danoob2

    danoob2 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    I'm On Zibris' ziphone 2.4 And Works Great But Now My Sources Wont Refresh..

    I've Been At The Checking Sources Screen for About 2 Hours Now..

    I've Deleted All My Sources Except For AppTapp..

    Any Idea?..

    And I Have Searched And Read The Other Topics "SIMILAR" To This one..
  2. hutch1202

    hutch1202 New Member

    Joined:
    Feb 8, 2008
    Messages:
    62
    Likes Received:
    8
  3. danoob2

    danoob2 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
  4. oddjobbob

    oddjobbob New Member

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    The refresh problem you are encountering may be different than the one I just solved. But what I did may help.

    A bit ago, after reading about the 1.1.4 upgrade the the ziphones jailbreak I opened Installer to see if it was available. Immediately Installer started to refresh. After a few minutes, nothing inordinately long, an alert opened with this message:

    Refresh Failed
    Cannot refresh sources!

    I closed it with the OK button. Everything else seemed to work fine. I came to the forums and started searching. Several suggestiions were made to people with similar problems. I deleted ALL sources. Refresh failed. I turned off Wi-Fi. Refresh failed. I Turned Wi-Fi back on. Refresh failed. I started to initiate a new thread describing my problem and the steps I had taken to solve it when I realized that I didn't really know for sure if "everything else worked fine." I tried Safari and found I couldn't connect to Google or any other page.

    I use a relatively old Qwest ActionTec wireless router. I have occasionally had to reboot when my laptop's wi-fi won't connect. I thought this might be the problem.

    I shut down my iPod, unplugged the router, shut down and started my computer, started the iPod and plugged in the router.

    On opening Installer rrefresh started immediately and finished as it normally always does.

Share This Page