Installer wont load?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by jaboyle0, Jan 26, 2008.

  1. jaboyle0

    jaboyle0 New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Ive searched over the internet and found nobody with the same problem as me ,

    My installer app wont load al the way for some reason ? it gets to 3/4 of the way up the bar then freezes !

    Please Register or Log in to view images



    I havent made any changes to my ipod , i havent purchased a new wireless router , i am connected to the internet because safari will load up and i can search the webb !

    thanks for reading and i wuld really appreciate any help on this situation ! thanks in advance
  2. tomatoblood

    tomatoblood New Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Im not exactly sure, but if it didn't ever work, then you might want to restore your ipod and start over. There could have been a unknown problem when you installed it. Good Luck.

    Please Register or Log in to view images

  3. hrm

    hrm New Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I think I have the same problem—I think it is because a source fails to load and thus Installer refuses to continue loading. I don't know how to fix this.
  4. jaboyle0

    jaboyle0 New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Its good to see someone with the same problem as me ! if u fix it please help me recover
  5. Otherman

    Otherman New Member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Same problem here and I agree with that previous post, I think some source is failing to load and installer won't skip it, does anyone know what source it might be??
  6. DVSkater0991

    DVSkater0991 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    yeah i have the same problem and i have tried it on different routers...and i dont wanna restore my ipod because i just did it for a second time errrrggghhh ha if someone has a way of fixing it then can they please tell me that would be great haha
  7. GTX1

    GTX1 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    243
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    Well, it's a hunch, but The exact same thing stated to happen to me the other day when I installed AlliPodHaxs's new source update through installer. Maybe a new one he added didn't go through right?
  8. frogshark40

    frogshark40 New Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Mines not even loading...I haven't installed any repos since last week and now it won't load...
  9. Jux1

    Jux1 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    same fu&!ng problem...sorta. Installer app opens, see a white screen that stays blank for a min, then kicks me back to springboard. I searched for a min, but cant find the right answer, as i tried all the ones I did. I just aint stress it like that cause i can still do everythin else...so it aint urgent or the worst sh+t in the world, just sucks that whatever apps I got is all I will have till furthet notice(only plus side is i been gettin mad stuff done in my life that i aint been on top of due to installin sh+t all day).

    What did not work for me;

    Boss tool (relocating things for space)
    using shh &/or iphone browser to reinstall the installer app
    deleting apps/movies/music/whatever else i got
    and some other sh+t that im too tired to remember doin

    But if anyone got a solution, cool, post that sh+t up asap and u can be smart guy of the day
  10. d4rk3t3rnity

    d4rk3t3rnity New Member

    Joined:
    Feb 23, 2008
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Jux, did you recently update your Installer.app?

Share This Page