Installer Source Problem

Discussion in 'iPod touch' started by dreamchrisdream, Jan 7, 2008.

  1. dreamchrisdream

    dreamchrisdream New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I've been trying to get the iphone apps installed on my ipod touch. It doesn't seem to be working. I'm running firmware 1.1.2 and I did everything right to jailbreak my ipod touch. When I add the http://repo.us.to to my sources, it doesn't work. It will add it to the list as uncategorized and crap, and not show up the new folders for me to install the iphone apps. What am I doing wrong?
  2. badhairdude

    badhairdude New Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    its supposed to be under the apple's repoistory category...

    have you refreshed, turn off and on touch? reopen installer?
  3. homeruntilly

    homeruntilly New Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    146
    Likes Received:
    1
    after you add it and it manually refreshes, you should refresh again.
  4. dreamchrisdream

    dreamchrisdream New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes, i've made it refresh it, i've shut it off, turned it back on, still nothing. What about apple's repository? what's that?
  5. da_k_man

    da_k_man New Member

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Im having the exact same problem, im running the newest installer update, could that be it?
  6. dreamchrisdream

    dreamchrisdream New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have no idea, that's what i'm running I believe. Idk what to do. haha

Share This Page