installer error

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by keeweeman-ape, Mar 15, 2008.

  1. keeweeman-ape

    keeweeman-ape New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    why is it that every time i try to download some thing from installer i get ERROR package download failed.
    im on 1.1.4
  2. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    plz try to search next time.

    it is most likely u have reached ur application space limit,
    so u will have to ssh into ur touch and delete some of ur apps in order to install bosstool to free up disk space, which is available with this repo sleepers.net/iphonerepo

    or if this doesnt work for u then u need to run these commands found here http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=1924&highlight=application space limit
    via winscp, crtl-t, terminal, or wutever program u use to run commands...

    btw, if, by an odd chance it doesnt work

    Please Register or Log in to view images

    , u need to change the permissions by running this command
    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
  3. keeweeman-ape

    keeweeman-ape New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    i did search and i just restored my ipod to a new 1.1.4
  4. tanjay

    tanjay New Member

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Umm

    That Happened To Me With 1.1.4. I Had Run Out Of Space. Search The Fourms For How To Move Your Applications.
  5. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    OR just clear your cache


    EDIT: i meant Queue instead of cache .
  6. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    that makes no sense, that is for safari and is incredibly smaller. when u have reached ur app space, u have taken up over 300MB of space in the root directory...when u run those commands it creates a symlink sending the apps to /var which is much larger with over 7000MB
  7. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    oh my bad i said cache .
    i meant to say Queue .
    whenever i try to download something and it doesnt work i have to clear the Queue or it will keep giving me the same error every time i download something .
    so it might just be that you need to clear your queue
  8. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    ah ok, i was about to say. i read that and was thinking wtf? lol,

    yea u are right, that is one of the most common mistakes with the new installer. they jump ahead and overlook it forgetting to clear them. the queues can really be a pain.
  9. iROCKnikes123

    iROCKnikes123 New Member

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    442
    Likes Received:
    5
    yeah haha sorry bout that .

    yeah it always happens to me but its starting to be just natural to clear it cuz everytime it gets an error it keeps popping up that same error .
    so i think thats his problem
  10. chiragh

    chiragh New Member

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I'm on a jb 16gb 1.1.4 , by ipodtouchmasters method....
    I am getting the same error... Can't download ANYTHING !!
    I have customize smb touchpad pro and books installed..I think this problem has started after I installed 1.1.4 sv patch .... Can't even uninstall anything !!!!! Please help me out here !!

Share This Page