Installer crash?

Discussion in 'iPod touch' started by .Apps., Jul 22, 2008.

  1. .Apps.

    .Apps. New Member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0

    Please Register or Log in to view images

    when i try to open my installer it opens then just when it's about to load it crashes and goes to my home screen??? does anyone know a fix?
  2. jpga13

    jpga13 Banned

    Joined:
    Dec 4, 2007
    Messages:
    11,591
    Likes Received:
    435
    Device:
    iPad 3
    Use BossTool to free up some space!
  3. .Apps.

    .Apps. New Member

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    how do i get boss tool? when my installer don't work
  4. AsusV

    AsusV New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I have the same problem

    Please Register or Log in to view images


    I select installer, white screen and than installer crashes.
    Solutions?
  5. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    ssh into your iPod and delete some apps. Then install bosstools.
  6. AsusV

    AsusV New Member

    Joined:
    Dec 3, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    I have 130 sources and about 15 apps installed, maybe that is the problem? I have 2gb free space left on my Ipod.
    regards
  7. Winterboard

    Winterboard Well-Known Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    2,345
    Likes Received:
    53
    Device:
    iPad 2 (Black)
    but there is only 300mb on wich you can install apps. Since the operating system is also in those 300mb... It gets filled up quickly.
  8. Prof-KOS

    Prof-KOS New Member

    Joined:
    Jun 19, 2008
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Is there a way to delete sources through SSH? This didn't start for me until I installed the AllSources package.
  9. JONeeezy

    JONeeezy New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Does deleting sources do anything ? is it a good thing to do ?
  10. ice36

    ice36 New Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    open installer like normal and as its loading hold down the power off button when the slider comes on press cancal and keep doing that till it final comes up it should take 2 tries

Share This Page