Info needed on some applications: 2.0

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by Infernal, Jul 12, 2008.

  1. Infernal

    Infernal New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Remote:
    How do I set this up for iTunes?
    I tells me to click on my device, but then what?

    Maps:
    How do I allow my router to allow the GPS on my iPod touch?
    It always says cannot find location, but on others unlocked wireless it finds my location.
    Does this have something to do with my wireless having a password on it?

    Myspace Mobile:
    How come this app crashes every time it opens?
    [Fail coding tom]
  2. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55
    for remote, when it shows u the 4 digits, you will see a remote ipod thing in itunes on the left side

    click on it and enter the code
  3. Infernal

    Infernal New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    There is no remote ipod thing in the left side bar?

    Does anybody have screenshot or walkthrough? lol
  4. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    What GJB said, make sure the iPod is connected to your network. Launch the App, and iTunes will ask you to type the 4 Number code.


    This is not actually GPS. It's Skyhook triangulation. It uses information from Wifi hotspots to calculate where you are within several hundred feet.

    My Honest Opinion: MySpace sucks

    Please Register or Log in to view images

  5. Infernal

    Infernal New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    I know I sound like a MAJOR noob.

    But my iPod touch is plugged in via USB to iTunes, it is in the device list.

    In my router config, I set the iPoT MAC address to allow.
    The iPoT is on the wifi network that my router and pc are on.

    When I open the application, nothing happens in iTunes.

    Please Register or Log in to view images

  6. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    Your iPod does not have to be plugged in whatsoever. Make sure to turn on the preference that allows you to use your iPod Touch as the remote. I'm currently restoring firmware so I can't check where it is yet. But if I can, I'll try to find it for you.
  7. Infernal

    Infernal New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Oh okay, I'll try and search for the preference thing
  8. Teslanaut

    Teslanaut Well-Known Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    15,588
    Likes Received:
    177
    Device:
    4G iPod touch
    I'm syncing Crap now (Apps, Music, Videos etc.) But here is the preference page:

    Please Register or Log in to view images

  9. Infernal

    Infernal New Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Looks like mine

    Please Register or Log in to view images



    This is the menu, but nothing happens in iTunes?

    Please Register or Log in to view images


    ------------------double post merged------------------
    Teslanaut let me know if you get it working, and tell me what you did.

    Maybe because I'm on PC?

Share This Page