iMovie on iPod touch 4G

Discussion in 'iPod touch' started by The StFu, Oct 14, 2010.

  1. The StFu

    The StFu Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Hey, I got only mono sound after exporting. I have used my own titlesong. When I use the default titlesong from iMovie it works fine.
  2. shamrock

    shamrock Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    392
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    are you asking us a question or just stating something??
  3. ShinyPants

    ShinyPants New Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    318
    Likes Received:
    1
    I think he's asking how to get stereo sound to work.
  4. The StFu

    The StFu Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Yes, sorry for my bad english.
    Does it happen it to you guys, too?
  5. shamrock

    shamrock Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    392
    Likes Received:
    1
    Device:
    4G iPod touch
    did u export in low medium or high quality?
  6. The StFu

    The StFu Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I always export it in 720p - HD.
  7. micro_hard

    micro_hard Active Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    1,412
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad mini
    Yeah this has been a known problem Apple should update it soon, as well as being able to split music!

Share This Page