iMobileCinema displays black/sound

Discussion in 'iPod touch Firmware 2.X' started by hoffster12, Jul 22, 2009.

  1. hoffster12

    hoffster12 Member

    Joined:
    Dec 28, 2007
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Yea ok so imobilecinema worked for awhile, i only used megavideo, but now it just cuts from the safari page to my homescreen(no icons) then to black, the little cog swirls then it starts playing with controls and everything but no video, only sound. that was a really bad runon sentence lol
    any help?
  2. HeadReaper

    HeadReaper Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    3,348
    Likes Received:
    679
    Device:
    OnePlus One
    Some newer videos do that.
  3. jecoma

    jecoma New Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Newer megavideo vids are encoded into another format which the Idevice doesn't support.
  4. bassam

    bassam Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    i have the same problem .. it is because the newer megavideo videos are coded differently .. but idk how we can resolve the problem .. cause every one would love if it can work with megavideo .. soo maybe they will fix this with an update of imobilecinima
  5. Sunrisemoon

    Sunrisemoon New Member

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Messages:
    855
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    If you download the videos, they work.
  6. bassam

    bassam Member

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    download them how ? .. do u mean using safari download plugin .. cause i dont get the option to download .. it just skips to play without the video .. just sound !

Share This Page