IMGsaver not working!!!

Discussion in 'iPod touch' started by Crispynugget23, Apr 26, 2008.

  1. Crispynugget23

    Crispynugget23 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have tried over and over again to get the IMGsaver app to work and when I finally download the necessary things...(safari addon features, jiggy runtime, then IMGsaver) and follow the directions and click "save" so it can save to my camera roll.. I GOT NOTHIN! it never saves it to my camera roll.

    Can i fix this? is this happening to anyone else?

    Thanks,
    C.P.
  2. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    Do you have a Camera Roll?
    I don't know the specific problem, but have you tried the other app that does this called IMGrab from A27? The source is h t t p : / / i h a c k s . u s / a 2 7 . x m l without the spaces.
  3. dbzgtboy360

    dbzgtboy360 New Member

    Joined:
    Apr 15, 2008
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    imgsaver got rid of my contacts app
  4. Faktor4

    Faktor4 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    597
    Likes Received:
    34
    Dont use IMGSaver, its a stolen version of A27's IMGrab

    Use IMGrab. It works. add this source
    Code:
    a27dev.com/a27.xml
    Good luck
  5. Ubeans2001

    Ubeans2001 Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    165
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (White)
    I'm on an iPod 1.1.4 and IMGrabber still doesnt seem to be working, I dont see camera roll at all.
  6. f1av0rflave

    f1av0rflave Banned

    Joined:
    Apr 11, 2008
    Messages:
    1,364
    Likes Received:
    5
    you need to get cameraroll from ispazio and for me i had to add the folder 100APPLE manually into:
    /var/mobile/Media/DCIM
    then it should work, just create a folder named "100APPLE" with no "" and there you go!

Share This Page