IMGrab 1040 error:(

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by kurtisboyd, Feb 29, 2008.

  1. kurtisboyd

    kurtisboyd Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    610
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Is there a way to fix the "JIGGY Error 1040: Preview Failed. Check Internet Connection"
    error in IMGrab. I'm on 1.1.1.

    Also, when I installed it and restarted mt ipod, all my icons were re-arranged and Demo.app even showed on my screen (I fixed it all with Customize).

    Also, in the A27 Team repository, IMG isn't there. (I installed it via SHH from iShare)

    Any Fixes Much Appreciated.

    EDIT: No, I'm not happy about it, I accidentally put a smiley face in the title.
  2. EvilEyE123

    EvilEyE123 New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Get that error too. But I've 1.1.2
    So why doesnt it work?
  3. pittsteelers0736

    pittsteelers0736 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    110
    Likes Received:
    5
    Device:
    2G iPod touch
    i got the same thing and also after the Error 1040 popped up i clicked ok and then clicked save and it said error 1005: Save Failed.

    I'm on 1.1.1 and have good wifi connection
  4. kurtisboyd

    kurtisboyd Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    610
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    EL BUMPO...

    This needs to be fixed, come on, doesn't A27 have a fix or at least an EXPLANATION for the problem?
  5. Nick

    Nick New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    you have to bring up an image file in safari, like:

    http://i31.tinypic.com/300qwl3.jpg


    basicly anything ending in .jpg/.png/.gif (i have only tested .jpg) so, u cant load a page in the grabber, only an image file!

    and u have to restart ur ipod inorder for the images to show up in ur photos.
  6. kurtisboyd

    kurtisboyd Member

    Joined:
    Oct 20, 2007
    Messages:
    610
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    I think i've fixed it... I had been going to a page ending in .jpg but that certain page didn't work. I tried some other ones and the worked.
  7. Faktor4

    Faktor4 Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Messages:
    597
    Likes Received:
    34
    glad its working, sorry about the error.

    If you still have problems, check the release thread

    We discussed how to fix everything...

    Mostly update jiggy, reinstall jiggy, or reboot.

    Make sure the site ends appended (.file)

    Other than that, hope you like the app
  8. imchinese

    imchinese New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    all you need to do is make sure you are running the latest version of jiggy runtime (version 0.26)
    that fixed the problems for me
  9. pittsteelers0736

    pittsteelers0736 New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    110
    Likes Received:
    5
    Device:
    2G iPod touch
    works great now that i know the file type! haha love the app
  10. jakesem

    jakesem New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    how do u get rid of the demo app from ur springboard?

Share This Page