Images aren't loading.

Discussion in 'Site feedback, suggestions, and discussions' started by Your Everyday Hacker, Sep 13, 2008.

  1. Your Everyday Hacker

    Your Everyday Hacker Banned

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    Hm. Images don't seem to want to load for me? Everything except site images and avatars don't work.....like images from photobucket and stuff.

    They just sit there and then that damned "?" comes up.

    ;-;
  2. Masky64

    Masky64 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    1,148
    Likes Received:
    6
    Same thing is happening for me. Please fix it Bgizzle!

    Edit: The images are loading up now.

    Please Register or Log in to view images

  3. bgizzle

    bgizzle Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    543
    Device:
    iPhone 6
    should be fixed
  4. Your Everyday Hacker

    Your Everyday Hacker Banned

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    645
    Likes Received:
    0
    Yep, working now.

    Thanks. ;D
  5. 48days

    48days Active Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    1,883
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Yeah, they weren't working for awhile, but they're fine now.
  6. Steaps

    Steaps New Member

    Joined:
    Oct 24, 2007
    Messages:
    5,074
    Likes Received:
    41
    Device:
    iPod touch
    The site was taking 20 minutes to load any page earlier for me. Plus there were no images. And i'm not exaggerating, 20 minutes.
  7. bgizzle

    bgizzle Administrator Staff Member

    Joined:
    Sep 13, 2007
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    543
    Device:
    iPhone 6
    it sounds like your browser wouldn't display the site without downloading the stylesheets which were on a server that was down :/

Share This Page