I'm making installer source, need help

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Bennoo, Jan 26, 2008.

  1. Bennoo

    Bennoo New Member

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Hi.. I'm making an installer source. For testing it I've added gpSPhone v1.2.0. But if I try to download.. it says: Error Package download failed!

    How can I get it complete .. so I can download it?

    Problem solved with help from a guy.
  2. pinguino2

    pinguino2 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    i´m having exactly te same problem,how did you solve it?
  3. LiQuiD eYeZ

    LiQuiD eYeZ New Member

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Messages:
    342
    Likes Received:
    11
    same problem here
  4. shotgunfool

    shotgunfool Active Member

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,233
    Likes Received:
    5
    Device:
    iPod touch
  5. Nike

    Nike New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    141
    Likes Received:
    1
    And..."Main script execution failed!" are you able to solve it?
    I made my own repo...it works, installer downloads the zip file, but can perform the installation process...

    Please Register or Log in to view images


    so... help me please!

    Please Register or Log in to view images

  6. AlliPodHax

    AlliPodHax New Member

    Joined:
    Sep 16, 2007
    Messages:
    698
    Likes Received:
    60
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    you have to change permissions for installer
    open SSH
    type in:
    chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
    enjoy!

    Cheers,
    Ben.
  7. Nike

    Nike New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    141
    Likes Received:
    1
    installer works great! (I chmodded it before...)
    only my source doesn't install!

    Is there any particular way to create zip files for the installer?
    Can plist file be the problem?
  8. ipodtouch1234

    ipodtouch1234 Active Member

    Joined:
    Oct 21, 2007
    Messages:
    1,353
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (Black)
    I think you might need to have them ziped w/ a mac.
  9. Nike

    Nike New Member

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    141
    Likes Received:
    1
    Is there any particuar reason why I have to use a mac? I think zip code is "universal"...
    anyway I took a zip file from a mac...and result is the same...

    Please Register or Log in to view images

Share This Page