iFile isn't working!

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Mr.Funman, May 22, 2010.

  1. Mr.Funman

    Mr.Funman Banned

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    641
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i have a 3.1.3 3GS iPhone, iFile, backgrounder and many more arnt working, im jailbroken with spirit, can somebody help me here?
  2. Jarlath

    Jarlath Retired Moderator

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Messages:
    2,321
    Likes Received:
    0
    Have you rebooted? Is the program crashing on startup? What does 'not working' mean in thus case?
  3. Mr.Funman

    Mr.Funman Banned

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    641
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i rebooted about 10 times, it crashes on startup.
  4. XxRedRumxX

    XxRedRumxX Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    6,666
    Likes Received:
    1,079
    Device:
    Samsung Galaxy Nexus
    have you tried reinstalling???
  5. Aiwa

    Aiwa Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    4,668
    Likes Received:
    314
    Try to reinstall, if that don't work, I suggest rejailbreaking.
  6. Mr.Funman

    Mr.Funman Banned

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    641
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    i reinstalled about 3 times, what will happen if i'm already jailbroken and i rejailbreaked?
  7. XxRedRumxX

    XxRedRumxX Well-Known Member

    Joined:
    Dec 18, 2009
    Messages:
    6,666
    Likes Received:
    1,079
    Device:
    Samsung Galaxy Nexus
    yeah you can just rejailbreak...it wont mess up anything that your worried about
  8. Avisax

    Avisax New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    Same happened to me

    The same thing happened to me. Tried rebooting, reinstalling, rebooting and eventually rejailbreaking when 3.1.2 came out. It never worked.
    Eventually, I forgot about it and installed it on a later date.
    Works like a charm, now.

Share This Page