iFile Error

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by AcTiViZon, Sep 22, 2009.

  1. AcTiViZon

    AcTiViZon New Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I am having problems with ifile and I have a picture is whenever I go to edit my cydia.list or w.e it's called and I get this whenever I try to edit it on ifile:

    Please Register or Log in to view images



    but when I'm on my pc I don't get to see all the sources so I use ifile can anyone help please?
  2. tomlaw

    tomlaw Member

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    try re-installing ifile
  3. AcTiViZon

    AcTiViZon New Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    I reinstalled it and still the same thing anyone else?
  4. freemini

    freemini Active Member

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    1,656
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    maybe cydia.list is encrypted/read-only. Does it do the same thing on other files?
  5. AcTiViZon

    AcTiViZon New Member

    Joined:
    Sep 22, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
  6. ablindguy522

    ablindguy522 New Member

    Joined:
    Sep 26, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Re-set permissions to allow you to write.

    Maybe?
  7. jibblinj222

    jibblinj222 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    i have the same problem. has anyone come up with a fix for this? Permissions are set to read/write for user so i don't think that's the problem.
  8. taptaptouch

    taptaptouch Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    2,006
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    yes please someone help ive been trying to change my slide to unlock and i keep getting the stupid cocao error too
  9. macwinexpert

    macwinexpert New Member

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Yeah I've been getting this, and it seems like it's just a problem on 2.2.1
    I emailed the developer, and he said that he was no longer maintaining the 2.x package.
    That was NOT helpful!
    If anyone finds a fix to this problem, then please let me know!

Share This Page