iAtkos Disk Utility doesn't find my partition.

Discussion in 'Computing, Science, and Technology' started by Abcmsaj, Aug 21, 2008.

  1. Abcmsaj

    Abcmsaj Retired Moderator

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    5,501
    Likes Received:
    122
    Device:
    iPhone 6 Plus
    The option I'm doing now is burning Kalyway.

    Disk Utility loads, but when I go to select the partition I want to install OS X on, nothing comes up :\

    Any ideas?

    I'll be back in 30 with news on Kalyway.
  2. lukage

    lukage New Member

    Joined:
    Jan 10, 2008
    Messages:
    716
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    In windows you need to create a new partition and format it. Then it will appear in disk utility
  3. Abcmsaj

    Abcmsaj Retired Moderator

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Messages:
    5,501
    Likes Received:
    122
    Device:
    iPhone 6 Plus
    Yeah I have.
    But NO partitions appear.
    None at all. Not even my Windows one.


    EDIT:
    WOOT!
    My first ever successful Dual Boot!
    Don't have enough space to download 10.5.4 though... So I'll hack away at my Windows files later.

    YAY

    Please Register or Log in to view images

  4. MrBrightside

    MrBrightside Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,996
    Likes Received:
    18
    Do you know if its more succesfull to dual boot vista and Leopard rather then just have Leopard on a seperate hard drive?
  5. soccermaniacguy

    soccermaniacguy New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    .........

    I'm soccermaniacguy from over at Planet-iPhones.com.
    I really need help with this.
    When I get to the Disk Utility, it doesn't show any drives or partitions.
    It just says "Select disk, volume, or image."
    Thanks =)
  6. mrfajita

    mrfajita New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    If it is not showing up, your hard drive/RAID card/SATA/IDE controller is probably not supported.
  7. soccermaniacguy

    soccermaniacguy New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hmm...
    That's weird
    Because it did work once, and then I think I messed it up or something.
    I unmounted the hard drive or something in Disk Utility about 2 months ago. And it became I gave up trying to dual boot.
    But I reformatted my hard drive several times and I'm sure everything's supported.
  8. mrfajita

    mrfajita New Member

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Messages:
    239
    Likes Received:
    0
    Yeah, that is why I said probably not supported. Sometimes, it is just weird like that because it doesn't like the partition map. Maybe, try another distro (I don't particularly like iAtkos)
    Some include iDeneb, Kalyway, JaS, XxX (somewhat hard to find and the RAR is passworded, but the password is mrspock), and some others.
  9. soccermaniacguy

    soccermaniacguy New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Thanks man. But I don't think I ever mentioned I was using iAtkos. But I am.

    Please Register or Log in to view images

Share This Page