I want to develop on vista, without selling this in appstore

Discussion in 'iOS Development' started by yaniv0a, Feb 14, 2009.

  1. yaniv0a

    yaniv0a New Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    How can I develop iTouch applications on windows vista,
    I searched in the forum and I didn't find people toalking about it, I don't want to sell it on iTunes, I want just to test it on my iPod.
    I tried to run VMware with mac, It was really slow, and I have a new computer q6600, 2GB ram.
    Is there any way to develop on vista ?
    If there isn't I have an access to a linux computer,
    can I develop on linux ?

    Thanks !
  2. iPodTouchDev

    iPodTouchDev New Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Why would you want to develop on vista if you have a mac?
  3. Meikura

    Meikura Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    6,081
    Likes Received:
    431
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Agreed. Why on earth would you virtualise Windows in order to develop apps!?
  4. yaniv0a

    yaniv0a New Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Im sorry you didn't understand me,
    I virtualized mac with windows,
    the vmware ran on windows.
  5. Chicken

    Chicken Retired Moderator

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5S
  6. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55

    no. it's still easy on windows. i did it last night. just combine the power of mingw + cygwin, and you're good
  7. yaniv0a

    yaniv0a New Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    gojo,
    and how you did that ?
  8. Chicken

    Chicken Retired Moderator

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 5S
    When i was on windows I didn't even consider trying that. I just used to use that iPhone 2.0 toolchain in Cydia. It wasnt the best of options at all. I do reccomend you buy a Mac or do a hackintosh
  9. gojohnnyboi

    gojohnnyboi Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2008
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    55
    install mingw and cygwin, and then use http://saurik.com/id/4

Share This Page