I turned wifi off using services and now its gone...

Discussion in 'iPod touch' started by Tatsu, Nov 19, 2007.

  1. Tatsu

    Tatsu New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Well I installed services app because of the wifi switch option to save battery but now my bars won't come back. The settings says I'm connected to my network but I can't access safari pages, youtube, or even connect to the installer. Has this happened to anyone and is there a way to fix it or am I gonna have to restore this thing for the 4th time ( I hope they make a jailbreak gui for 1.1.2 directly without having to restore to 1.1.1 )



    update: I found out the problem, I had my network configuration on to static since so I can use the same ip for ssh. It seems my laptop took the ipods ip. I'm going to give my ipod a static ip adress from now on.
  2. aasimbeck

    aasimbeck New Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    try to realease/ renew your ip in the wifi settings
  3. KrayZieAsSPiNoy

    KrayZieAsSPiNoy New Member

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Messages:
    339
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Try to restart it.
  4. Solomon

    Solomon New Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    92
    Likes Received:
    4
    Go into your wireless routers setting and assign a static ip address for your ipot's mac address.
  5. ayuzer

    ayuzer New Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    259
    Likes Received:
    1
    portforward.com <-- helps with all your routing needs
  6. Tatsu

    Tatsu New Member

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    lol Thanks for all your help guys. I figured out what was wrong. I updated it on the original post

    Please Register or Log in to view images

Share This Page