I made a mistake with my ipod touch

Discussion in 'iPod touch' started by tml.chelseafc, Sep 13, 2009.

  1. tml.chelseafc

    tml.chelseafc New Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    My Ipod touch was jailbroken and I don't know why ( I guess I am just stupid) but I updated the firmware durectly thru Itunues (it was already 3 before) to 3.1 something and now Cydia is gone and none of the "jailbroken" apps work. The ones I got off appstore work but the others don't.

    Is it fixable?

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  2. iMario

    iMario Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    1,642
    Likes Received:
    153
    Device:
    iPhone 5S
    DFU restore to 3.0.

    And don't talk about cracked apps on here, it's against the rules.
  3. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Yeah just restore back to 3.0
    then jailbreak it again
  4. ICanHaziPod

    ICanHaziPod New Member

    Joined:
    Jul 29, 2009
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    He doesn't mean cracked apps. If he did he would say cracked. He's talking about apps acquired through jailbreaking like backgrounder, winterboard, etc.
  5. vdub19

    vdub19 New Member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    "jailbroken apps" hehehheheheheheheehehehehe
  6. Chalkhous

    Chalkhous New Member

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    If the apps were backgrounder or winterboard, they would have been wiped

Share This Page