i have the romsbut...

Discussion in 'iOS Emulators' started by ivers101, Mar 11, 2008.

  1. ivers101

    ivers101 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    when i down load a game it stills says no roms found


    wat do i do????????
  2. GTX1

    GTX1 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    243
    Likes Received:
    4
    Device:
    iPod touch
    Did you install the bios?
  3. ivers101

    ivers101 New Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    the was not bois in the roms
  4. Asuraku

    Asuraku Member

    Joined:
    Dec 12, 2007
    Messages:
    404
    Likes Received:
    8
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    #1 which emulator did you donwload?

    #2 It may or may not require a BIOS file.

    #3 ROMs are the game file ripped from the original cartridge/disc

    #4 Try reading stickies, and using the search feature next time.
  5. beezy

    beezy New Member

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    419
    Likes Received:
    14
    are u putting them in the right directory, its different for 1.1.2 and 1.1.3 i think

Share This Page