I fugured out how to use bosstool on 1.1.4....FINALLY

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by cbyrlee, May 2, 2008.

  1. cbyrlee

    cbyrlee New Member

    Joined:
    Jan 22, 2008
    Messages:
    19
    Likes Received:
    2
    I am CONSTANTLY trying new apps on my touch, and I usually end up having to restore about every 90 days. 1 problem I always ran into was the "running out of dic space" message. I have tried the manual winscp method and got it to work, but its a pain the arse. And every time I used a "fix disc space" app through installer, it messed a lot of stuff up. Every post on every forum said the same thing, USE BOSSTOOLS. But I also found many posts swearing it simply doesnt work on 1.1.4. Well I got it to work. I guess because I always waited until I NEEDED it to actually install and use it could have been the problem. Bosstools would move fonts (USUALLY), but would NEVER relocate the apps. It would try, then just stop and the free disc space didnt change, and it still said "relocate apps". Well this last restore I decided to use the tool before I installed ANYTHING (it made me install BSD), and voila, worked like a charm. I hope I didnt speak too soon, hopefully as I install my apps they work correctly. Now to the loooooooooong process of actually getting Customize 2.0 to WORK CORRECTLY.....sigh......chmod this, symlink that...........why wont IT JUST WORK. Thats for another thread. I digress..........

    Hope this helped somebody.

    Summary:
    Use Bosstools to relocate fonts/apps before you install anything else.
  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    While it technically shouldn't matter when, exactly, you use BossTool, at least you got it working. I get things done through the command line, its much more straightforward.

    EDIT: You would need BSD because I assume BossTool uses the "mv" or "cp" commands.
  3. Yakovlev

    Yakovlev Banned

    Joined:
    Jan 9, 2008
    Messages:
    366
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (Black)
    sweet tits
  4. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    lol BossTool always works for me
  5. awal

    awal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    4,764
    Likes Received:
    31
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I guess I've just been really lucky or something, because BossTool has never failed me on 1.1.4 no matter when I relocated.
  6. Mikelx215

    Mikelx215 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    I use bosstool on 1.1.4. Never caused me a problem.

    Maybe you were using an older source/install?
  7. fatsnake69

    fatsnake69 New Member

    Joined:
    Nov 4, 2007
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    customize 2.0 doesn't work?
  8. The Baydestrian

    The Baydestrian Well-Known Member

    Joined:
    Nov 19, 2007
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    27
    Device:
    iPhone 4S (White)
    all you need for Customize 2.0 to work is
    Customize 2.0
    SMB Prefs
    SUID Lib Fix
    then it should work.
  9. GnikNus

    GnikNus New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    86
    Likes Received:
    3
    Same here...
  10. crazyvanya

    crazyvanya Member

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    596
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 3GS (White)
    I've had it not work like twice, in the 5 times i was on 1.1.4

Share This Page