I can open apps, but they don't respond?

Discussion in 'iPod touch' started by 16gbofmagic., Apr 24, 2008.

  1. 16gbofmagic.

    16gbofmagic. New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    Hey guys. I just downloaded *******ula via Installer, and restarted my ipod per directions. I turned it back on to find that everything worked until I opened an app - Any app. They wouldn't respond at all. Restarted it again, tried to re-spring, but I'm using categories so none in that responded. Nothing.

    Anyone have an idea?
  2. Magically delicious

    Magically delicious New Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    176
    Likes Received:
    11
    Device:
    iPod touch
    never heard of that kinda problem be4 but if you think *******ula is the cause of your problems i would shh into ur ipod and delete the app. can you be more specific.
  3. 16gbofmagic.

    16gbofmagic. New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    I wish I could, but I litterally just turned SSH off. Stupid move. What other details do you guys need?
  4. Unknown-Guy

    Unknown-Guy New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    261
    Likes Received:
    2
    Search "dock screws" and click my thread. Read it .
    On ipod cant post links.
  5. 16gbofmagic.

    16gbofmagic. New Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    299
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPod touch
    That's what it was, and your combination of the standby/home button worked for me. Thanks a lot! +1.
  6. frtitan18

    frtitan18 New Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    ok here do this

    1. download ziphone from ziphone.org

    2. unzip it

    3. plug you ipod in you computer

    4. click on advanced features in ziphone

    5. click on normal mode

    i had the EXACT SAME problem twice this week and normal mode has fixed it perfect!

    so now you dont have to restore and start from scratch

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

    Please Register or Log in to view images

  7. Unknown-Guy

    Unknown-Guy New Member

    Joined:
    Jan 5, 2008
    Messages:
    261
    Likes Received:
    2
    Hello, Mr.Slow the guy already solved the problem, using my method wich doesnt require more stuff to be used, like ur computer.

Share This Page