I can has Virgin mobile?

Discussion in 'iPhone' started by deadlyvirus, Jul 14, 2010.

  1. deadlyvirus

    deadlyvirus New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2,157
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    Hello there, touch fans. Virgin Mobile USA has a $25/month unlimited plan and that looks pretty sweet. But they have 4 phones and they are all kind of lame. I can't seem to tell if they have the GSM network that the iPhone needs, so does anybody know?
  2. magic8ball88

    magic8ball88 Active Member

    Joined:
    Sep 9, 2009
    Messages:
    2,123
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 4S (White)
    I can't imagine its CDMA. So I would guess its GSM (unless there's a third type of cell network?)
  3. RandomEskimo

    RandomEskimo Active Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    1,198
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPad 2 (Black)
  4. deadlyvirus

    deadlyvirus New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2,157
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    It's got 3G which is why I think it's GSM. It's funny, because all my Googling says that Virgin is a CDMA only company with GSM coming in 2 years. The funny part is all those posts are 2 years old.
  5. all_against_one

    all_against_one New Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    326
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPad 2 (White)
    Virgin Mobile is still CDMA.

    Please Register or Log in to view images

  6. JoeyB

    JoeyB Active Member

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,670
    Likes Received:
    12
    Device:
    iPhone 4 (White)
    Eh, call their support line...
  7. deadlyvirus

    deadlyvirus New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    2,157
    Likes Received:
    0
    Device:
    4G iPod touch
    I'm heading into their store tomorrow so questions will be answered.
  8. lehman310

    lehman310 Member

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    269
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Its the same network as sprint
  9. APV

    APV Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    3,036
    Likes Received:
    69
    Device:
    5G iPod touch
    It is CDMA. Sorry...

    Please Register or Log in to view images



    Plus, you can't use your own phones on the network.
  10. p1ayrTh3 Ru13

    p1ayrTh3 Ru13 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    what about virgin au carrier support?

Share This Page