I am such an idiot i did something wrong with installer PLEASE help!

Discussion in 'iPod touch' started by Antney1234, Mar 24, 2008.

  1. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
    I have a jailbroken 1.1.4 ipod touch.I was on Winscp and i was messing around with it.I was tryng to learn how to SSH.It worked fine when i got the Gutair Hero theme for TTR.But i was trying to change my installer image to the App store image which one user provided.I copied the file into the installer app.By accedient i pressed the synchronize button Under ''Commands''.I thought i had to sync it to make the app image appear.Then when i press installer it opens but is blank then goes back to home screen.It keeps on doing that.How do i fix it????? I provided you with images of my WINscp installer folder.Is there anything i should fix in there to make it work.I REALLY HOPE I DONT HAVE TO FORCE RESTORE!!.


    Photo 1 : http://s273.photobucket.com/albums/jj206/777_2008_2008/?action=view&current=Winscpimage.jpg

    photo 2:http://s273.photobucket.com/albums/jj206/777_2008_2008/?action=view&current=Winscp2.jpg



    please reply!
  2. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Download a new Installer app from this thread.

    (You may not need to replace it, but you might have deleted necessary files.)

    Enter this command in PuTTy or Term-vt100:

    /bin/chmod 4755 /Applications/Installer.app/Installer
  3. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone

    I downloaded the new installer and i was missing 2 things so i added those 2 things and installer now opens but whenever i try to install something it says ''Main script execution failed!'' What should i do now? also i did not add the command because i do not no how to do that.
  4. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Do you have the app Term-vt100? Do you have PuTTy on your computer?
  5. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
    I dont have the Term-vt100 app or PuTTy on my computer.WHat should i do?
  6. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
  7. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
  8. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
  9. Axis

    Axis Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    6,288
    Likes Received:
    133
    Device:
    iPhone 4S (White)
    Did you install putty (run installation process after download?)
  10. Antney1234

    Antney1234 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    118
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPhone
    PROBLEM FIXED!!! thank you all for all of your help!

Share This Page