HTC Hero Theme Weather Widget Problem

Discussion in 'iOS Themes and Customization' started by Sparxx, Jun 16, 2010.

  1. Sparxx

    Sparxx New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Hi, I recently downloaded the HTC Hero Theme. I followed this guide : http://www.taranfx.com/how-to-get-htc-hero-sense-ui-on-iphone-and-ipod-touch

    Everything works perfectly, except the Weather Widget. It says "Loading..." and has a "?". I went to this thread for help :http://www.ifans.com/forums/showthread.php?t=270990

    I had the same problem as him, so I did what he did : I took the Stylesheet folder from the iPhone version of the theme and put it into the iPod version using WinSCP. Still didn't work, so I also noticed the Icons folder was missing so I brought that over too. It still said Loading and ?, but the "Loading" was in the middle and the "?" had a green circle around it.

    This is driving me crazy. I joined this forum just for this. Any help would be greatly appreciated. Thanks.
  2. FortyTwo

    FortyTwo Banned

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    when you changed the widget to your city, make sure you didn't delete any other qoutation marks or anything else except replacing the city identifier.
  3. Sparxx

    Sparxx New Member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPod touch
    Just figured it out. In the configureMe.js file, where it says which stylesheet and iconset you want to use, I had them different. They didn't match the supplied sets. That's why.

    Do I delete my thread or something?

Share This Page