how would i restore if..

Discussion in 'iPhone' started by Icey37, Dec 12, 2009.

  1. Icey37

    Icey37 Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    the on/off button at the top is broken so i cant restore by putting into recovery how else would i restore my iphone?
  2. SoBe

    SoBe Banned

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    3,788
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    if you can't turn it off then what?
    if it was jailbroken and had sbsettings, then you could turn it off with that.
  3. Icey37

    Icey37 Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    no my lil bro was messing around with my iphone and set a random passcode so now i cant enter it and i was wondering how to restore it with the top button not working
  4. SoBe

    SoBe Banned

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    3,788
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    DFU mode, but you would have to turn off your iphone first.
  5. Icey37

    Icey37 Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    ugh how would i turn my iphone off ...when the top button is broken
  6. SoBe

    SoBe Banned

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    3,788
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    well i guess you could use blackra1n, but instead of trying to jailbreak you iphone, wait till it turns off after clicking make it ra1n, connect it to your pc, and the itunes logo with the cable should be the first thing you see. itunes will tell you it needs to be restored and then i guess you could do it.
    it is a 3GS, right?
  7. Icey37

    Icey37 Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    127
    Likes Received:
    2
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    no i think its a 3g , cause my friend gave it to me awhile ago cause he didnt want it.

    and i dont think blackra1n works it keeps saying putting into recovery for like 10 mins
  8. Code Name_Raven

    Code Name_Raven Member

    Joined:
    Jun 10, 2009
    Messages:
    965
    Likes Received:
    7
    Device:
    4G iPod touch
    Blackra1n won't work because you're on 3.0. Needs to be 3.1 or above I believe.
  9. SoBe

    SoBe Banned

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    3,788
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    Well if it were a 3GS with 3.1 then blackra1n would put you into recovery mode from which you could restore the iphone
  10. Symphony

    Symphony New Member

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    Turn off your iPhone. Press the home button, and plug your iPhone into the computer while holding the home button. You'll enter recovery mode, then you can restore, then blackra1n it.

    As long as that's what you're aiming for.

Share This Page