How to install afc2add

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by Ipod3GBreaker, Nov 23, 2009.

  1. Ipod3GBreaker

    Ipod3GBreaker New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    So i jailbroke my ipod touch 3g 32gig with blackra1n, and I decided to install afc2add from cydia. when i was done installing it ask me to reboot my ipod so i did.... now i dont have jailbreak and how do i install it without rebooting my ipod touch
  2. LssThanThree

    LssThanThree Active Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    1,943
    Likes Received:
    3
    Device:
    iPhone 5 (Black)
    Huh?...
  3. Ipod3GBreaker

    Ipod3GBreaker New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    i meant i dont have wifi to install cydia. i did it at my school's network
  4. Gershmer

    Gershmer Active Member

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    1,628
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    Then how did you install afc2add in the first place?
  5. Ipod3GBreaker

    Ipod3GBreaker New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    i did it at my school's network
  6. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    So after you installed it why didn't you just run blackra1n again to boot it up........
  7. Ipod3GBreaker

    Ipod3GBreaker New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    wait so if i click reboot it tells me to plug my ipod into itunes i just re jailbreak it with blackra1n and i would have afc2?
  8. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    Uh yes?

    The 3G iPod is tethered which means you have to use blackra1n to turn it on everytime.......
  9. Ipod3GBreaker

    Ipod3GBreaker New Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    i mean if i jailbreak my ipod and i install afc2add it ask me to reboot. do i need to reboot so i dont lose my apps
  10. Nburnes

    Nburnes Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    9,022
    Likes Received:
    767
    Device:
    OnePlus One
    You won't lose anything........

    How bout you look up things?

Share This Page