How to have more space to install applications?

Discussion in 'iPod touch 1.1.3 Application Compatibility' started by Clarencerx, Jan 27, 2008.

  1. Clarencerx

    Clarencerx New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    can anyone teach me how to have more space to install applications?
    i used Boostool to check and i'm only left with 2mb.
    sorry to trouble anyone,noob here.currently using jailbroken 1.1.3.thx
  2. Nextra

    Nextra New Member

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    You should be able to use BossTool for moving the Applications folder. Worked for me when I had the Nate 1.1.3 Jailbreak... (re-jailbreaking with the dev one right now

    Please Register or Log in to view images

    )
  3. Clarencerx

    Clarencerx New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    IM using Dev jailbreak now...
    anyone can help me with this?would really appreciate it.
    Nextra,u said moving the applications folder.do u mean relocating applications in the bosstool?
    thx
  4. Clarencerx

    Clarencerx New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Btw,when moving the applications,will it have any effects?
  5. ipod touch fan

    ipod touch fan New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    339
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
  6. Nextra

    Nextra New Member

    Joined:
    Nov 29, 2007
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    You will have virtually no application limit after relocating it. Thats the point of doing it... Of course it says, that you do everything on your own risk, but I never had a problem with it.
  7. ipod touch fan

    ipod touch fan New Member

    Joined:
    Nov 18, 2007
    Messages:
    339
    Likes Received:
    7
    Device:
    iPhone 3GS (Black)
    yeah me neather.
  8. Clarencerx

    Clarencerx New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Ive press the relocate button.but it doesnt work.
    any solutions?
  9. Clarencerx

    Clarencerx New Member

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Not working.any solutions?

Share This Page