how to get 1.1.5?

Discussion in 'iPod touch Firmware 1.1.5 Discussions' started by iTyler, Feb 8, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iTyler

    iTyler New Member

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    143
    Likes Received:
    0
    I have 1.1.2 and i want to update to 1.1.5 but its not in the installer how can i get the update?

    Thanks/.

    edit: nevermind i got it
  2. wthoang

    wthoang New Member

    Joined:
    Dec 21, 2007
    Messages:
    435
    Likes Received:
    6
    Device:
    iPod touch
    where did u get it from?
  3. coldseeker

    coldseeker New Member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
  4. music4life

    music4life Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    816
    Likes Received:
    39
    Uh, have you heard anything about 1.1.5? No, it would be BIG if there was one. He must've just had a typo, or thought it was 1.1.5 and not 1.1.4.
  5. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
    it says edited by SkylarEC, so idk. either way no way he has 1.1.5.
  6. Danls92

    Danls92 Super Moderator Emeritus Staff Member

    Joined:
    Oct 22, 2007
    Messages:
    5,097
    Likes Received:
    209
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Just to clear things up, he's talking about getting v1.5.0 of gpSPhone. He has an older version 1.1.2, and wanted to upgrade. I can understand the confusion sine he said 1.1.5 instead of 1.5.0, but don't worry it isn't a new firmware, it's just a newer version of the emulator.
  7. Mekhami

    Mekhami New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    281
    Likes Received:
    9
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Are people still able to download gsPhone? Is there somethign wrong with my iPhone/Installer, cause I'm unable to download the package... I posted a thread... 0 replies.
  8. x6blues

    x6blues New Member

    Joined:
    Dec 13, 2007
    Messages:
    2,879
    Likes Received:
    113
  9. Mekhami

    Mekhami New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    281
    Likes Received:
    9
    Device:
    iPhone 3G (Black)
  10. Mekhami

    Mekhami New Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Messages:
    281
    Likes Received:
    9
    Device:
    iPhone 3G (Black)
    Okay so I was using the one that was already there.
    So I added http://zodttd.com/repo/ to my sources and that one worked. Don't know if I should report that error or what not but that's what that is. Could anyone now help me get Total Commander to work with my iPhone?
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page