[How To] CYDIA?

Discussion in 'iOS Jailbreak & Cydia' started by snazer, Sep 5, 2008.

  1. snazer

    snazer New Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Is there anyway to remove sources frm cydia or its a one way in only??
  2. kraussco

    kraussco Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    603
    Likes Received:
    1
    Device:
    iPod touch
    cydia sources canĀ“t be removed in the package section
  3. snazer

    snazer New Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Not at all? I have another problem. Wheneva i load a new source, i getting a few error msg saying "source error" and "sub-processs bzip2 returned an error code (2)" plus i cannot find Categories and iblacklist on cydia. I search everywhere..
  4. spoonforknife

    spoonforknife Retired Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    6,896
    Likes Received:
    317
    You remove the sources in the Sources section.

    Please Register or Log in to view images

  5. cacman93

    cacman93 Banned

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Messages:
    1,061
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)

    only the ones that you add yourself.
  6. snazer

    snazer New Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    But the problem is that the source i added is not in there. And does anyone know why Categories is not showing up on my cydia??
  7. snazer

    snazer New Member

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Help anyone?
  8. jibblinj222

    jibblinj222 New Member

    Joined:
    Oct 22, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 3G (Black)
  9. ageis1

    ageis1 Member

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Device:
    3G iPod touch
    I actually have the same problem...I added a source a while back, and while loading it came up with a few errors, and couldn't complete. Now every time I run Cydia, I get those same error messages from the source, but it isn't even in my source list :|
    Any help would be greatly appreciated

    Please Register or Log in to view images

  10. iptlolage123

    iptlolage123 Member

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    636
    Likes Received:
    0
    Device:
    2G iPod touch
    i think u may have to reinstall cydia

Share This Page