iPhone 3GS How to activate iPhone 3Gs bought at BestBuy

Discussion in 'iPhone' started by iRip93, Jan 8, 2010.

  1. iRip93

    iRip93 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Hey guys,

    I'm from Germany and I'm gonna travel to New York and I wanna buy an iPhone 3Gs (16Gb) at a BestBuy Store.

    As far as I know BestBuy sells iPhones without a contract, here's a quote:

    But when I buy an iPhone, do I have to activate it?

    I want to jailbreak and unlock it so I can use it with T-Mobile Germany. Is it possible to jailbreak and unlock the iPhone without activating it? If I have to activate it, can I just buy an AT&T prepaid sim card (are these the right words? it's called in this way in Germany...)?
  2. 42395_skyline

    42395_skyline Community Development Staff Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    10,912
    Likes Received:
    489
    Device:
    iPhone 6
    buy it and unlock it with blackra1n. its as simple as that.
  3. dunuck

    dunuck Active Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    I think you should buy an at&t prepaid sim ccard, that way you will be able to do a legit activation

    why?
    because if you activate it with a legit sim card, and then unlock with with blackra1n/blacksnow, you wont have push issues

    but if you only hackitivate it, you wont receive push notifications, and may have some youtube connection issues


    Just restore and let itunes unlock the iphone with the original SIM inside. It fixes the YouTube, MAPS and PUSH!

    and then jailbreak with blackra1n and unlock with blacksnow

    NOTE: this only applies/wotks with the iphone 3gs
    also you should know that you most likely will buy and iphone with the new boot-room, meaning you will have a tethered jailbreak
  4. iRip93

    iRip93 New Member

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Device:
    iPhone 4 (Black)
    Ah ok, than I'm gonna buy a sim card.

    Do I have to activate it once or everytime I restore?

    OFFTOPIC: is there a cheap AT&T prepaid sim card with 10-20$? and can I surf on the internet? how much is this?
  5. dunuck

    dunuck Active Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    3,070
    Likes Received:
    1
    Device:
    2G iPod touch
    yes, i think you have to activate everytime you restore
    you might wanna keep that sim card in a safe place

    about the off topic question, i dont know, do a google search, maybe you will find something

    Please Register or Log in to view images

Share This Page